- Tak fordi du er en del af os.

GODE TILBUD VARER IKKE EVIGT,

SÅ KLIK PÅ KNAPPEN OG BESTIL DIN FØRSTE BEHANDLING ALLEREDE I DAG. 

LÆS MERE OM VORES BEHANDLINGER HER.

Klik på knappen og du kan læse meget mere om klinikkens behandlinger. 

TOFTIUM - HAR KUN

FOKUS ER PÅ DIG OG DINE BEHOV.

Vi tilstræber os, at skabe de bedste rammer for din behandling og give den ro omkring dig, når du er i klinikken. .

- Derfor er det kun din tid der gælder. 

HVAD KAN TOFTIUM ?

- VI KAN HJÆLPE DIG.

Døjer du med en gammel skade, eller en nytilkommende skade, har du brug for at få råd og vejledning, eller blot ønsker at gøre noget godt for dig og din krop. Så kontakt TOFTIUM og høre nærmere omkring vores udvalg af behandlinger. 

LIDT AF DET HELE.

HVAD ER DINE BEHOV

For at imødekomme dine behov og ønsker, tilbyer vi engratis samtale forud for din første behandling. Du vil derfor skulle påregne ca. 10 min. ekstra tid ved din først bestilte behandling. Ved samtalen spørges der ind til dig, evt. ømhed - skader - alder - sport - arbejde - lidelser mm. Det er derfor meget vigtigt at du er ærlig, omkring dine evt. skader, medicin samt fysiske og pysiske tilstand.

HVAD ER VORES OPGAVE ?

Dog er det vigtigt, du er opmærksom på at klinikkens behandler er uddannet inden for anatomi og behandling af massage og sports behandlinger. Vi er ikke uddannet til at stille konkrete diagnoser eller udskrive medicin. Vi forbeholder os altid retten til at afvise en behandling, hvis der vurderes evt. skader mm udenfor kompetenceområdet. Vi vil altid henvise dig til en autoriseret læge. 

IDRÆTSSKADER

Når skaden sker.

Akut skade – hvad gør jeg? Har du fået en akut skade, er det vigtigt straks at stoppe al aktivitet, så du kan begrænse og vurdere skadens omfang. Førstehjælpen til akutte skader kaldes RICEM. RICEM-behandlingen fortsættes så længe der er hævelse, eller hvis hævelsen/smerterne forværres når du går i gang igen. Ro: Stop aktiviteten og hold den skadede legemsdel i ro.


Denne hjemmeside benytter cookies. Ved at blive på hjemmesiden, accepterer du vores brug af cookies.

Læs mere
Godkend